Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

All Good Things poszter

2010.10.06. 12:52 koimbra 1 komment

2 éve készült az All Good Things, azonban Weinsteinék valamiért nem nagyon akarták bemutatni a filmet, végül Andrew Jarecki megszerezte tőlük az amerikai forgalmazás jogait, majd a Magnolia Pictures segítségével december 17-én bemutatják a mozikban. Ryan Gosling, Frank Langella és Kirsten Dunst játsszák a főbb szerepeket a valós történet alapján készült produkcióban.

Robert Durst egy vagyonos new york-i család fia volt, felesége eltűnéséért őt okolták, de a rendőrség nem tudott rábizonyítani semmit. Később az egyik barátja is elhunyt, szomszédját pedig csak darabokban találták meg. A férfi óvadékot tett le, ám a tárgyaláson nem jelent meg, a zsaruk akkor kapták el, mikor nőnek öltözve ellopott egy csirkés szendvicset, pedig volt 500 dollár a zsebében. 

Címkék: poszter igaz történet all good things

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902350513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.10.06. 13:13:28

Nekem nagyon szimpi ez a Gosling srác. Eddig csak két filmben láttam, de azokban szuper volt.
süti beállítások módosítása