Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emma Stone mégsem lesz Mary Jane, Gwen Stacyt alakítja

2010.10.06. 10:58 koimbra 3 komment

Néhány napja derült ki, hogy Emma Stone-nak ajánlották fel a Pókember egyik szerepét, akkor úgy volt, hogy Mary Jane-t fogja eljátszani. Ma azonban kiderült, hogy a fiatal színésznő másvalakit formálhat meg, méghozzá Gwen Stacyt.

Marc Webb, a film rendezője azt mondta, hogy "Andrew (Garfield) és Emma között bámulatosan működött a kémia, így nyilvánvaló választás volt felkérni Emmát a szerepre. A történetben Peter Parker nem csak a csodálatos Pókember, hanem egy átlagos tini is, aki megpróbál barátnőt szerezni. Emma és Andrew meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy hozzák a közönség elvárásait." A direktor azt is hozzátette, hogy Gwen eredetileg szőke, szóval mókás lesz Emmát így látni.

"Fantasztikus volt látni, ahogy Emma színésznőként egyre nagyobb hírnévre tesz szert. Kivételes tehetség, aki csak úgy szikrázik a vásznakon és pont ez kell ehhez a szerephez. A stúdióval való remek kapcsolata miatt nagy izgalommal tölt el minket, hogy a legfontosabb franchise-unkban láthatjuk őt. " áradozott Matt Tolmach, a Sony egyik fejese.

Címkék: remake pókember miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902350272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2010.10.07. 10:27:10

Hát ha ilyen "feltörekvő" szinészekkel készül el a film, eléggé erre fog hasnlítani: www.imdb.com/title/tt0076975/

Mese92 2010.10.07. 10:41:40

Ne már, Emma Stone jól játszik. CSak azt nem értem, hogy miért Gwent fogja játszani, MJ egyáltalán nem fog szerepelni? Ja, meg hogy mókás lesz így látni, az túlzás. Szerintem borzasztó lesz szőkén.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.07. 11:31:42

@Mese92: Eddig emlegették Mary Jane-t is, de aztán ki tudja, hogy végül kit tesznek bele.
süti beállítások módosítása