Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nicholson és Cruise újra egy filmben

2010.10.06. 11:48 koimbra 1 komment

Tom Cruise fénykorában szerepet együtt Jack Nicholsonnal az Egy becsületbeli ügy (A Few Good Men) thrillerben. A produkció szép sikert aratott, hasonlót várnak az El Presidente akció-vígjátéktól is. Ha minden jól megy Cruise és Nicholson lesznek ugyanis ennek főszereplői, előbbi már a fedélzeten tartózkodik, utóbbi még nem szerződött le, a stúdió ajánlatára eddig még nem mondott semmit.

Ha Nicholson elfogadja a felkérést akkor egy degenerált, kissé hóbortos ex elnököt játszhat, akire a Cruise által megformált titkosügynök vigyáz, ő húzza ki a nevetséges és veszélyes helyzetekből. Azonban egy alkalommal az ex-elnök élete hatalmas veszélybe kerül és a duónak együtt kell menekülni.

Rendező még nincs, a forgatókönyvet Dan Goor szállította, aki eddig a tévé világában ténykedett, a Parks and Recreation és a Last Call with Carson Daly sorozatok szkriptjeit írta, illetve Conan O'Brian showjánál is aktívan közreműködik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652350395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.06. 12:04:37

Ebből egy nagyon jó kis film születhetne! Parádés szereplésekkel.....remélem Nicholson leszerződik és nagyon jó lesz:)
süti beállítások módosítása