Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul az amcsi Tetovált lány

2010.10.07. 16:08 koimbra Szólj hozzá!

David Fincher feldolgozásához, A tetovált lányhoz sikeresen meglelték a főszerepeket, az oknyomozó újságíró megformálóját könnyedén meglelték Daniel Craig személyében, Lisbeth Salander amerikai verzióját pedig Rooney Mara játssza. Innen már lazán meglelték a mellékszereplőket, Robin Wright, Stellan Skarsgaard és Christopher Plummer szerződött le a filmre. Most pedig  Joely Richardson, Steven Berkoff és David Dencik lépett a fedélzetre. A Playlist találgatása szerint Richardson Cecilia Vangert alakítja, aki a rejtélyes körülmények között eltűnt kislány családjának az egyik tagja, Benkoff pedig valószínűleg Nils Bjurman amerikai megfelelőjét formálja meg, aki Salander korrupt felügyelője.

A tetovált lány 2011 december 21-én kerül bemutatásra Amerikában, Fincher azt mondta, hogy megpróbál olyan atmoszférát teremteni, mint ami a Kínai negyedben (Chinatown) is megvolt.

Címkék: remake miújság könyvből film a tetovált lány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842354036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása