Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Slash slashert készít

2010.10.07. 16:27 koimbra Szólj hozzá!

Slash, a Guns N' Roses gitárosa horrorgyártásba kezd. Részt vett a Slasher Films megalapításában, amelynek célja, hogy  olyan thrillereket-horrorokat készítsen, ami a 70-es és 80-as évek hasonló műfajú filmjei előtt tiszteleg. Az első produkció a Nothing Fear lesz, a forgatókönyvet Jonathan W.C. Mills vetette papírra és jövő év elején már indulhat a forgatás. A filmben egy családot követhetünk nyomon, akik Kansas egyik nyugodt városába költöznek, csakhogy feltűnik egy vérszomjas ősi démon és innentől kezdve nem lesz nyugodalmuk.

"Mindig is nagy horror rajongó voltam és folyamatosan azon agy járt az agyam, hogyan készíthetnék olyan filmeket, amelyek láttán az embereknek azok az idők ugranak be, mikor a szar is megfagyott bennük a félelemtől. " - mondta Slash, azt is hozzátette, hogy azok számára készül az alkotás, akik ki vannak éhezve a minőségre és egy csepp anarchiára.

 

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172354077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása