Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

And Soon The Darkness előzetes és poszter

2010.10.09. 18:22 koimbra 3 komment

December 17-én mutatják be Észak-Amerikában az And Soon the Darkness horrort, a  változatosság kedvéért feldolgozás lesz. Marcos Efron rendezésében Amber Heard és Odette Yustman domboríthat. Mindkét színésznő jártas a horror területén, előbbi A mostohaapa (The Stepfather) remake-ben játszott és fel fog tűnni John Carpenter új filmjében a The Wardban, no meg a Drive Angry horror-akcióban, utóbbi pedig a Cloverfieldben és A túlvilág szülötte (The Unborn) alkotásokban tűnt fel.  Yustman és Heard két amerikai csajt formálnak meg, akik biciklitúrára mennek Argentínába és pont elhagyatott területeken bringáznak. Az egyikük eltűnik, a másiknak még az éj leszállta előtt meg kell lelnie őt.

Címkék: trailer remake poszter horrorelőzetes and soon the darkness

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302358528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.10. 11:20:52

Az eredeti film verőfényes dél-francia napsütésben játszódott. EZ a lényege a filmnek, a verőfény és a dél-francia táj, ha ettől megfosztják (elviszik Argentínába, tököm tudja hova), a lényegét veszti el.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.10. 11:21:40

@efes: Aki az eredetit látta, az egészen biztosan nem biciklitúrázik már többet olyan felhőtlen derűvel, mint esetleg azelőtt...:P
süti beállítások módosítása