Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eve és Evans a The Raven filmváltozatában

2010.10.13. 11:40 koimbra 2 komment

John Cusack augusztusban szerződött le A holló (The Raven) filmre, ma pedig Luke Evans és a Túl jó nő a csajom (She's Out of My League) bombázója,  Alice Eve lépett fel mellé a fedélzetre. Korábban Jeremy Rennert emlegették a filmmel kapcsolatban, ám az Oscar-jelölése után rengeteg projekttel szóba hozták a színészt, Evans fogja helyettesíteni őt. Az Edgar Allen Poe műve alapján készülő alkotásban Cusack játssza Poe-t, aki egy sorozatgyilkos nyomában lohol, hogy megmentse szerelmét a kegyetlen bűnöző karmai közül. Eve formálja meg Poe szerelmét, Cusack társát a nyomozásban pedig Evans alakítja.

A filmet James McTeigue, a V, mint vérbosszú (V for Vendetta) és a Nindzsa gyilkos (Ninja Assassin) rendezője készíti. McTeigue azt mondta, hogy a produkció nem Poe versének szó szerinti másolata lesz, a történet cselekményét az 1850-es helyezték és Baltimore-ban fog játszódni a sztori.

Nem esett szó a forgatás kezdetéről, valószínű, hogy nem heteken belül látnak hozzá a  ugyanis Eve az ATM thriller munkálatain vesz részt, Evans pedig A három testőr (The Three Musketeers) helyszínén látható.

Címkék: miújság könyvből film the raven

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382367829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.13. 12:21:18

Akkor szerencsére tényleg nem a Brandon Lee- féle Hollót forgatják újra.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.13. 13:11:53

@countrypecos: Annak is jön a feldolgozása Stephen Norrington rendezésében.
süti beállítások módosítása