Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Copley, Arterton és Baldwin az MIIIB-ben

2010.10.14. 10:27 koimbra 1 komment

Alakul a Men in Black 3 szereplőgárdája, mint ismeretes Will Smith és Tommy Lee Jones újra eljátssza a két fekete öltönyös űrlényekkel foglalkozó ügynököt és a történetben helyet kap az időutazás is, a két főhős visszautazik Josh Brolin (mint a fiatal K), Emma Thompson és Rip Torn már leszerződött a harmadik felvonásra, Sharlto Copley, Gemma Arterton és Alec Baldwin személyét is esélyes, hogy láthatjuk a folytatásban.

Arterton a kisebb és nagyobb költségvetésű filmek között lavírozik, eddig két sikeres és egy bukott hatalmas büdzséjű alkotásban láthattuk, az utolsó 007-es produkcióban játszhatta az egyik Bond-lányt, idén pedig a Perzsia hercegében, illetve a Titánok harcában láthattuk. A színésznő az 1969-es MIB központ titkárnője lesz. Baldwin elfogadta, hogy eljárt felette az idő, ezért nem is erőlködik, hogy főszerephez jusson, felszedett néhány kilót és beéri néhány fontosabb mellékszereppel is, a filmben a múltbéli ügynökség vezetőjét formálja meg. Copley a District 9-cel vált egy csapásra ismertté, majd a Szupercsapatban akciózhatott, a Sötét Zsaruk következő kalandjában egy gyors beszédű Yoda-szerű alien lesz. Nichole Sherzingernek, a Pussycat Dolls egyik tagjának lesz egy cameo jelenete.

A forgatás e hónapban veszi kezdetét és 2012 május 25-én mutatják be.

Címkék: miújság sequel men in black men in black 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672370727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nickdundee 2010.10.16. 02:59:17

Királyság.Alec papának nem ez lesz az első képregényfilmje.Arra azért még kiváncsi lennék hogy kit játszana a filmben?Talán magát az Elnököt?Copley már az A-TEAM-ben is elég vicces volt.Jöhet.Arterton még inkább.
süti beállítások módosítása