Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

All Good Things előzetes

2010.10.15. 09:16 koimbra Szólj hozzá!

Úgy tűnik az All Good Things is eljut végre a mozikba, még 2008-ban forgatták le a filmet Ryan Gosling, Kirsten Dunst és Frank Langella főszereplésével, majd a Weinstein stúdió 2009 nyarán küldte volna a filmszínházakba, ám ez nem valósult meg. A rendező, Andrew Jarecki nem is bírta tovább cérnával, ezért idén márciusban megszerezte a jogokat, ám a produkció nemzetközi forgalmazása még továbbra is Weinsteinék kezében van, ők pedig látszólag elszánták magukat arra, hogy néhány országban bemutassák a művet.

A film igaz történeten alapszik, Robert Durst egy tehetős new york-i család fia volt, akinek a felesége egyik napról a másik eltűnt és úgy vélték, hogy ő tette el láb alól, bár ezt nem sikerült rábizonyítani. Aztán legjobb barátja is elhalálozott, szomszédjára pedig darabokban leltek rá, ezért a régi esetet újra megnyitották és óvadék ellenében szabadlábra helyezték a férfit, ám nem jelent meg a tárgyaláson, ezért elfogató parancsot adtak ki ellene. Akkor kapták el, mikor nőnek öltözve ellopott egy csirkés szendvicset, úgy, hogy volt vagy 500 dollár a zsebében, a kocsijában marihánát és fegyvereket találtak. A bíróság csupán egy gyilkosságért ítélte el.

Update: A korábban kirakott nemzetközi előzetes leszedték a netről, így a youtube-ról is. Ám itt az új trailer.

Címkék: trailer igaz történet thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12109648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása