Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner Shyamalanra bízta volna a Batman és Superman filmet

2010.10.16. 12:54 koimbra 2 komment

Mielőtt Christopher Nolanra bízták volna Batman sorsát M. Night Shyamalant keresték meg a rendezéssel, sőt a Supermant is majdnem ő hozta vissza a mozikba. Shyamalan éppen túl volt A hatodik érzéken (The Sixth Sense), ami hatalmas bevételt hozott és még a nézők is kedvelték, így a Warner fejesei kopogtattak a direktor ajtaján. "A Warnerrel folytattam megbeszéléseket a Superman és Batman filmek kapcsán" - mondta Shyamalan, hozzátette, hogy ezután kezdett gondolkodni azon, hogy készíteni kéne egy eredeti szuperhős filmet. "Ha nem keresnek meg valószínűleg soha nem született volna meg a Sebezhetetlen (Unbreakable)."

Joel Schumacher ténykedése után Nolanra nehéz feladat várt, Batman népszerűsége a mélyponton volt, de sikerült új életet lehelnie Gotham védelmezőjébe. Supermant pedig Bryan Singer hozta el újra, ám a rajongók egy része fanyalgott és nem hozott olyan jól, mint ahogy a stúdió várta volna. Ugyan így utólag nem tudhatjuk, hogy mi várt volna ránk, ha Shyamalan dirigálja le ezeket a filmeket, de (szerintem) jobban ártunk azzal, hogy inkább a Sebezhetetlen mellett döntött.

Címkék: superman batman miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852375742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.16. 13:01:32

Tény hogy jobb hogy a Sebezhetettlent csinálta meg, mert se Batmanel se Supermannel nem tudott volna mit kezdeni.

Alex Mahone 2010.10.17. 16:38:05

De jól csinálta, két Nolan-féle Batmannel és egy Sebezhetetlennel lennénk kevesebbek, ha nem így dönt...
süti beállítások módosítása