Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy filmfesztivál. Uwe Bollról nevezték el. Hogy miii?

2010.10.18. 21:27 koimbra Szólj hozzá!

A mostani idők Ed Woodja - szokták mondogatni Uwe Bollról, aki mindent megtett azért, hogy a számítógépes játékok rajongóit magára haragítsa nézhetetlen filmadaptációval és ha manapság bejelentik, hogy el fog készülni egy játék mozis verziója, akkor mindenki csak azt reméli, hogy az nem kerül Boll kezébe. Talán 50 év múlva valaki meg fogja filmesíteni az életét, talán évtizedek múltán egy elismert rendező úgy fogja gondolni, hogy az élete megér egy mozifilmet. Amíg erre várunk (?),  addig alkalmunk lesz megnézni egy dokumentumfilmet (itt látható a honlapja az alkotásnak) az olykor dühödt rendezőről, aki képtelen belátni, hogy munkái enyhén szólva is rosszak.

Ki gondolta volna, hogy lesz egy olyan filmfesztivál, amit Bollról neveznek el? December 17-én és 18-án Los Angelesben a Downtown Independent Theaterben tartják meg eme neves eseményt, ahol természetesen a rendező műveit le fogják vetíteni és  maga a "mester" is meg fog jelenni, hogy megvédje munkát és válaszoljon a neki feltett kérdésekre. (Vajon hány embert fog kihívni egy bokszmeccsre?)

Címkék: uwe boll

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612382202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása