Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro és Stallone egymás ellen a szorítóban

2010.10.20. 15:27 koimbra 6 komment

Még májusban vette meg a Warner Tim Kelleher forgatókönyvét, a bokszolós történet a Grudge Match címet viseli. Az eltelt hónapok alatt nem sok minden történt a projekt környékén, ám a Production Weekly információi szerint jelenleg két olyan színésszel tárgyal a stúdió a főszerepekkel kapcsolatban, akik számára nem idegen a boksz világa. A stúdió Sylvester Stallonét és Robert De Nirot eresztené össze egy nagy meccsre. Stallone hat részen keresztül játszotta Rockyt és szó volt arról, hogy folytatja a franchise-t, de aztán mégis elállt a tervétől. De Niro pedig a Dühöngő bikában (Raging Bull) állhatott a szorítóban.

A sztori szerint két visszavonult bokszoló, Billy 'A kölyök' McGuigan és Henry 'A Penge' Sharp fénykorukban nagy riválisok voltak és most 50 évvel a címmeccsük után ismét kiállhatnak egymás ellen. A Gran Torino és a Get Carter producere Bill Gerber egyengeti a produkció útját,  A Szellemlovas (Ghost Rider) rendezője Mark Steven Johnson szintén producerként felügyeli a munkálatokat és éppen azon gondolkodik, hogy elvállalja-e az alkotás levezénylését.

De Niro és Stallone már játszott együtt az 1997-es Cop Landben, aminek a kedvéért utóbbi feleszedett pár kilót, a kritikák pedig dicsérték, hogy milyen jól alakította az általa megformált zsarut.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242386213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.20. 15:49:48

Ez egy nagyszerű hír a mai napra! a bokszfilmek történetének két legnagyobbját akarják egy filmbe, ez nagyon jó,nagy kedvenceim amúgy is! De, ha tényleg megmérkőznek 50 évvel később akkor Stallone simán nyer, Ő még mindig toppon van,formában stb. De Niro viszont nem hiszem hogy képes rá,bár nincs elhízva vagy ilyesmi szeretnék 67 évesen így kinézni de akkor is valahogy kettejük között elég nagy eltérés van.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.20. 16:39:25

Hát, De Niro a minap igen roskatag formát mutatott Bandi bácsi éttermének megnyitóján... Én kizártnak tartom, hogy akár egyetlen menetet állva kibírjon, akárki ellen. Az meg végképp kizárt, hogy üssön is.

Brekicc 2010.10.21. 00:32:22

Lehet hogy tárgyalások folynak, de Niro már nem fog ugrabugrálni.
Ez a mozi 10 évet késett, de már akkoris lehet öregek lettek volna hozzá.

A nép fia 2010.10.21. 07:57:27

Szerintem is de Niro már nincs eléggé formában. Már vagy 15 éve nincs formában. Esetleg CGI-ben fel lehetne tolni, de az úgy meg már milyen?

busoka 2010.10.21. 09:53:45

az fel sem merül senkiben, h Stallone fogyhatna de Niro-hoz? :)

Brekicc 2010.10.22. 06:40:55

@busoka: Ezt hogy érted?
De Niro igencsak dédnagypapás már, Sly meg azért igyekszik konzerválni magát 50 évesnek. :)
süti beállítások módosítása