Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jean-Claude Van Damme-ot szívroham érte

2010.10.20. 20:40 koimbra 1 komment

Update: A színész jól van, a Facebook oldalán cáfolta meg a híreket, miszerint szívroham érte volna.

Éppen a minap lett 50 éves a belga akcióhős, Jean-Claude Van Damme, aki nem az ünnepléssel, hanem munkával volt elfoglalva,  hiszen jelenleg a Weapon akciófilmet forgatja, ahol Scott Adkins játszik mellette (először Steven Seagal, majd Vinnie Jones neve merült fel, később jött Adkins a képbe). Azonban a forgatáson a színész szívinfarktust kapott.

A produkció munkálatai Romániában zajlottak, majd múlt héten átköltöztek New Orleansbe, hogy ott még három napig ott dolgozzanak, azonban eddig még egyetlen jelenetet sem sikerült a városban rögzíteniük, ugyanis probléma lépett fel. Mint kiderült Van Damme infarktus érte,  színészt azonnal kórházba szállították, felesége és két gyereke azonnal odasietett, hogy mellette legyenek a bajban.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Van Damme-nak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432384832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.19. 22:03:18

:(((((((((((( Remélem jobban lesz! :(((((((((((( Sok film közül, az övién is nőttem fel.
süti beállítások módosítása