Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron A titánok harca rendezőjére bízná a Fantasztikus utazást

2010.10.23. 14:16 koimbra 1 komment

James Cameron az Avatar után akár vissza is vonulhatna az Avatarból származó profit után, ám a rendező nem pihen, hamarosan lemerül a Mariana-árok mélyére, hogy felvételeket készítsen. Célja, hogy felhívja a világ figyelmét az eddig okozott környezeti katasztrófára, illetve az Avatar folytatásához is felhasználja az anyagot. Cameron asztalán az elkészítendő filmtervek között szerepel a Fantasztikus utazás (Fantastic Voyage) feldolgozása is. Régebben még Roland Emmerich gondolkodott azon, hogy megcsinálja a remake-et, de ő a 2012 miatt kiszállt, majd Tarsem Singh neve merült fel lehetséges rendezőként, ám ő az Immortals miatt hagyta ott a projektet. Később Paul Greengrass szemezett a filmmel, aki a Kincses sziget kedvéért lépett le. Cameron most azt szeretné elérni, hogy A titánok harca (Clash of the Titans) rendezője, Louis Leterrier készítse el a filmet, természetesen 3D-ben.

És itt álljunk meg egy pillanatra, hiszen A titánok harcát utólag konvertálták át 3D-be, ami sokaknak nem nyerte el tetszését és joggal felmerül a kérdés, hogy a harmadik dimenzió mestere miért nincs ezen kiakadva. Cameron azonban megvédte Leterriert, mondván, hogy a direktort a stúdió nem vonta be az utómunka ezen szakaszába, így semmi beleszólása nem volt a dologba. Leterrier éppen munka nélkül árválkodik, hiszen az általa hőn áhított Hulk folytatás nem mostanában készül el és a Bosszú Angyalai rendezői székét sem tudta megkaparintani, A titánok harca folytatását pedig nem bízták rá.

Az 1966-os verzióban egy fontos diplomata élete veszélybe kerül, hogy megmentsék egy kisebb tengeralattjárót pár fős legénységgel lekicsinyítenek, majd befecskendezik a véráramba. A cél az, hogy eljussanak az agyba, ahol egy vérrögöt kell eltávolítaniuk, azonban a feladatot hátráltatja egy áruló.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852393060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.23. 14:25:58

A Vérbeli hajsza hasonló volt. Nekem teljesen mindegy mi adta az ötletet annak idején, csak mondom, hogy ilyen is volt már filmvásznon.
süti beállítások módosítása