Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack Black és Steve Pink bemutatja, hogy miképp élhetjük túl a robotfelkelést

2010.10.23. 13:20 koimbra 4 komment

Tegnap este számoltam be róla, hogy Steven Spielberg következő filmje a Robocalypse lesz, amely Daniel H. Wilson regénye alapján fog készülni. Ám nem csak ez az egyetlen projekt fut Hollywoodban, amely a szerzőhöz kapcsolódik, ugyanis Wilson a How To Survive A Robot Uprising címre hallgató első regényét is a vászonra adaptálják. A projekt már évek óta kering az Álomgyárban, először Robert Ben Garant és Thomas Lennon írtak egy forgatókönyvet, ami állítólag rettenetes lett, majd ezt Mike Myers csinosítgatta és megfordult a fejében, hogy a főszerepet is eljátssza.

A tervezeten most Steve Pink, a Hot Tub Time Machine és a Felvéve (Accepted) rendezője ügyködik, Jack Black is a fedélzeten tartózkodik. A könyv tanácsokat és tippeket ad arra az esetre, ha a robotok egy nap úgy döntenének, hogy fellázadnak az emberek ellen.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112392930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.23. 14:27:44

Ez egy vígjáték lesz?

Shyllard 2010.10.23. 16:52:04

Sztem kb olyan lesz mint a galaxis útikalauz stopposoknak. Legalábbis remélem :)
süti beállítások módosítása