Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Streep, Bullock és Winfrey a Szex és New York rendezőjének új alkotásában

2010.10.23. 14:41 koimbra Szólj hozzá!

Michael Patrick King a Szex és New York (Sex and the City) sorozaton és az ebből készült két mozifilmen kívül nem tud túl sokat felmutatni. De a producer-rendező újabb produkción töri a fejét, ezúttal nem a már emlegetett közismert szériához nyúl hozzá, hanem egy ettől független vígjátékon dolgozik, amihez sikerült megnyernie Sandra Bullockot, Meryl Streepet és még Oprah Winfrey-t is.

 "Az hogy bebocsátást nyerhettem ezekhez a hölgyekhez, elmondhattam a film történetét és igent mondtak a felkérésére egy görög mitológiai kalandhoz hasonlítható." - örvendezett King, majd hozzátette, hogy igazi kihívásnak számít,  hogy három ilyen különleges nő számára  erős karaktereket írjon. A forgatás jövő nyáron veszi kezdetét.

Az egyelőre cím nélküli vígjáték a Teleshop világában játszódik, ahol a szereplők az őket körülölelő rengeteg reklám és a média erős befolyása mellett a házasságukra is próbálnak koncentrálni.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842393106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása