Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A CBS Films égisze alatt készíti Oplev a The Keepet

2010.10.27. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Jennifer Egan 2006-ban megjelent The Keep című regényének a megfilmesítési jogaira rögtön a megjelenés után lecsaptak, ám nem valósult meg ez idáig semmi a produkcióból. Mostanra a CBS Filmshez vándoroltak a jogok, ott pedig Ehren Krugert állították rá a forgatókönyvre, aki 4 évvel ezelőtt is dolgozott a szkripten.  A tetovált lány (The Girls Witch the Dragon Tattoo) svéd verziójának a rendezőjét, Neils Arden Oplevet kérték fel a film levezénylésére, az egyik producer Matthew Stillman lesz, aki a Van Helsing és a Casino Royale felett bábáskodott.  A kör (The Ring) és az Eredet (Inception) keverékeként körülírt sztoriban két  unokatestvér újra találkozik egy középkori kísértetjárta kastélyban, akiknek van egy közös titkuk. Hamarosan kiderül, hogy a hely életre kelti az ott tartózkodók rémálmait.

Oplev már leszerződött egy másik hollywoodi filmre, a Good People-re, amiben egy pár elhunyt lakótársuknál 400.000 dollárt találnak és hozzá is látnak, hogy elköltsék, csakhogy erre az összegre fáj a foga néhány bűnözőnek és a rendőrök is a nyomukban loholnak.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322402503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása