Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.10.28. 23:28 koimbra 3 komment

Ma sem fukarkodtak a bemutatókkal, 5 film érkezett a mozikba, pénteken pedig még egy premier lesz.

Az amerikai (The American): George Clooney egy bérgyilkost játszik, akinek legutóbbi melója nem sül el a legjobban. Elhatározza, hogy a következő munkája lesz az utolsó, majd  Olaszország egyik falujába érkezik, ahol összebarátkozik egy pappal és beleszeret egy prostiba.

Könnyű nőcske (Easy A): Emma Stone főszereplésével készült a vígjáték, ami szép sikert ért el. Stone egy középiskolás lányt alakít, aki azt hazudja, hogy elveszítette szüzességét és úgy látja, hogy élete megegyezik Hester Prynne regényének, A skarlát betű főszereplőjének az életével. Elhatározza, hogy a róla keringő pletykákat a saját hasznára fordítja

Dobogó kövek: Magyar film, a történet egy debreceni baráti társaság köré összpontosul. Egyikük örököl egy telket, de még egy nagy tartozás is jár mell. A barátok összefognak, hogy előkerítsék a szükséges összeget.

Képzelt szerelmek (Les amours imaginaires): A kanadai drámában két jó barátot követhetünk nyomon, akik ugyanazt a nőt szeretnék megszerezni, rivalizálni kezdenek, ami nem tesz jót a barátságuknak.

Mindszenty - Szeretlek, Faust: Mindszenty József, a püspök - Jávor Pál, a Színész.Magyar dráma alapját egy színpadi darab adja, amit több, mint 16 évig játszottak. . Közös sors 1944-ben, a sopronkőhidai fegyházban. A találkozásból pokoljárás lesz. Jávor végigvezeti a Papot életének legfontosabb állomásain addig - és a jövőben, haláláig. Hogy a Pap eldönthesse, vállalja-e a gyötrelmes életet. Közben a háttérben az egész magyar XX. század. Ismert történelmi alakok, nem ismert helyzetek. A szenvedélyes út tétje maga az Élet. (port.hu)

Fűrész 3D (Saw 3D): A Fűrész franchise utolsó darabját 3D-ben készítették, a filmben Jigsaw örökségért némi harc bontakozik ki, a csapdákat túlélő emberek összefognak. Pénteken mutatják be nálunk, csak úgy, mint Amerikában és elvileg nem lesz több rész.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372406738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.10.29. 07:28:19

Ennek az Easy A-nek láttam a bemutatóját. Gyerekek, ebből az Emma Stone-ból biztos, hogy szupersztárt akarnak csinálni. Amúgy... bejövős. :-)

Mese92 2010.10.29. 07:51:17

Én amúgy kedvelem Emma Stone-t, de szerintem egy középiskolásnál idősebbnek tűnik ebben a filmben. Igaz, csak a bemutatóját láttam, majd megnézem a filmet, hátha tetszeni fog.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.29. 10:56:52

@A nép fia: Stone-ból tuti, hogy azt akarnak csinálni. A Pókember filmben játszani fog, plusz Zombieland 2...
süti beállítások módosítása