Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Simon West rendezi a Medalliont

2010.10.28. 10:46 koimbra 3 komment

Simon Westre, a Tomb Raider és a Con Air - A fegyencjárat rendezője bízzák a Medallion akciófilmet, amiben egy frissen szabadult bűnözőnek 6 órája van arra, hogy előkerítsen 50 millió dollárt, ellenkező esetben kinyírják elrabolt lányát. A férfi mindent megtesz annak érdekében, hogy meglelje a lányt, kezdetben csak annyit tud, hogy egy new york-i taxi csomagtartójában tartják fogva. Legutóbb úgy volt, hogy Clive Owen játssza a főszerepet, de Nicolas Cage neve is szóba jött.

A forgatókönyvet David Guggenheim tette le az asztalra, a produceri teendőket McG látja el. West legutóbb a The Mechanic feldolgozást készítette el Jason Stathammel, a Medallion nem a következő filmje lesz, előtte megcsinálja a Protection akciófilmet, amire Dwayne Johnson szerződött le.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672404849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kingstone 2010.10.28. 10:50:10

A rendező említett filmjei jó közepes akciófilmek voltak.
De nekem az már sántít, hogy lehet két különböző karakterű színészen is elgondolkodni a főszerepet illetően?Owen és Cage köszönő viszonyban sincsenek egymással...

countrypecos 2010.10.28. 10:56:29

Clive Owen? Na ne már... Az ember gyermeke óta kerülöm a pasas filmjeit. Még a Derailed elment. Ott egy kis szerencsétlent játszott, olyan is. :P De szerintem őt ide nem kellene erőltetni. Akkor inkább adják már Cage-nek. Megjegyzem, őt sem csípem, de vannak szerepek, amik jól állnak neki. Amit eddig tudni lehet a film történetéről, az alapján Cage elmenne benne. De egy vadonatúj arcot is szívesen látnék már, ne ugyanazt a 100 embert nyomassák állandóan.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.10.28. 13:01:16

Az ember gyermeke egy nagyon jó film. De nem Clive Owen filmje.
süti beállítások módosítása