Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Cruise dalra fakad?

2010.10.28. 11:40 koimbra 2 komment

Tényleg nincs már semmi eredeti ötlet Hollywoodban? Adam Shankman jelenleg a Broadwayen nagy sikerre játszott darabot, a "szex, drogok és rock&roll életérzés jegyében született  '80-as évek amerikai rock-dalait felvonultató musicalt", a Rock of Agest filmesítené meg (a darabról bővebben itt olvashatsz). Shankman otthonosan mozog a zenés filmekben, neki köszönhető a Hajlakk (Hairspray) remake és a Step Up trilógia felett producerként bábáskádott, 2 év múlva pedig érkezik a folytatás Step Up 4Ever címmel.

A Rock of Ages főszerepére még nem szerződtettek senkit, de tettek egy ajánlatot Tom Cruise-nak, aki ha elvállalná a szerepet csak egy mellékfigura lenne. Cruise egy csapost játszana, természetesen a 80-as évekre jellemző rockos "frizurában" tűnne fel és még dalra is fog fakadni. A színész állítólag mindig is szeretett volna énekelni, de hogy tud-e az már más kérdés. Ha elfogadja az ajánlatot biztosan vesz néhány leckét, de a mai technikával már meg tudják oldani, hogy úgy tűnjön, mintha kiválóan dalolna. Az imdb-n Taylor Swift és Seth Rogen  is szerepel a stáblistán, bár azt megjegyzik, hogy egyelőre csak pletyka szinten merült fel a nevük.

A Top Gunban Cruise megcsillogtatta énekesi tehetségét, így udvarol Kelly McGillisnek. A pult mögött is dolgotott, a Koktélban (Coctail) könnyedén és vidáman készítette a különféle italokat. 

Címkék: miújság musicalhír rock of ages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742405072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.10.28. 14:09:13

Nehezen tudom beleképzelni magam abba a szürreális élménybe, hogy megnézek egy Tom Cruise + musical kombót. Feljavítgatás ide vagy oda. :)

Dejdő 2010.10.28. 16:33:50

Nekem minden mennyiségben jöhet TOm! Teljesen mindegy miben játszik, aztán kiderül jó vagy rossz döntés volt e?! Mostanában sajnos rossz (Gyávák és hősök) de volt kiváló is (Trópusi vihar) és elfogadható (Kéjjel-nappal).
süti beállítások módosítása