Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnny Depp képezné ki Hófehérkét

2010.10.30. 14:35 koimbra 6 komment

A Snow White and the Huntsman projekt az Universalnál talált otthonra, a stúdió 2012 december 21-re tűzte ki a bemutatót. Rögtön három név is megfordult a produkció körül, a pletykák szerint Tom Hardy játszaná a vadászt, Charlize Theron Hófehérkét, Angelina Jolie pedig a gonosz királynőt. Ebből Jolie-t már kihúzhatjuk, hiszen neki már van egy másik hasonló szerepe, a Maleficentben azt a boszorkányt alakítja, aki megátkozza Csipkerózsikát és a történetet ezúttal a banya szemszögéből mesélnék el. Mostanra kiderült, hogy a vadász szerepére Johnny Deppet szeretnék megnyerni, Joe Roth producer tett a színésznek egy ajánlatot, amire még nem kapott választ. Depp és Roth jó munkakapcsolatot ápol egymással, az Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) fantasyn is együtt ügyködtek.

A filmben a vadász nagyobb szerepet kapna, az eredeti sztoriban csak rövid ideig van jelen, azt  a feladatot kapja, hogy kísérje el Hófehérkét az erdőbe és ölje meg, ám megesik rajta a szíve és szabadon engedi. Az új verzióban mentorként és tanítóként segíti Hófehérkét, megtanítja a lányt harcolni és lőni.

Címkék: miújság snow white and the huntsman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582409759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.10.30. 15:05:39

Ezt a Disney mesefeldolgozása és A terror meséje közötti tengelyen nagyjából hova lehet majd műfajilag belőni?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.30. 15:21:10

@filmekről röviden: Az Alice Csodaországban körüli területre:) Hófehérke harcol és lő, persze csak úgy, hogy azt a tinik is megnézhessék.

A nép fia 2010.10.30. 16:59:30

Miért kell ennek a beteg Burton-nek minden gyerekmeséből hentelést csinálnia? Nincs jobb ötlete? Mi lesz a következő? Jancsi és Juliska rágyújtják a házat a banyára, ledózerolják az erdőt és felkoncolják a szüleiket? És persze Johnny Depp ott is ott lesz.

asz0089 2010.10.31. 01:21:31

Én baromira várnám ezt a filmet. :D

Mese92 2010.10.31. 14:17:59

Kanfasztikus. Johhny Deppből remélem most nem maszkíroz valami bábuhoz hasonlót :D Amúgy eléggé hidegen hagy ez a film, hasonlóra számítok, mint az Alice.
süti beállítások módosítása