Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kasdan következő rendezése a The First Time lesz

2010.11.02. 11:30 koimbra Szólj hozzá!

Jonathan Kasdan írja a The First Time forgatókönyvét, ami a Castle Rock Entertainmentnek elnyerte a tetszését és áldásukat adták, hogy Kasdan dirigálja le a produkciót. A romantikus alkotásban egy srác és egy lány találkozik a gimiben és egymásba szeretnek, a történet nagy része a páros első hétvégéjét mutatja be. Kasdan úgy véli, hogy filmje tartalmilag és szerkezetileg a Mielőtt felkel a naphoz (Before Sunrise) lesz hasonlatos, adva lesz két főszereplő, egy lány és egy fiú, találkoznak, beszélnek és szembesülnek az első problémákkal.

Kasdan több filmben is játszott, feltűnt a Silverado és a Wyatt Earp westernekben, benne volt az Álomcsapdában (Dreamcatcher) is. Eddig rendezőként csak egy produkciót tett le az asztalra, 3 évvel ezelőtt A nők hálójában (In The Land of Women) romantikus drámát készítette.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112415621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása