Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rare Exports poszter

2010.11.03. 17:49 koimbra 3 komment

A Rare Exports amerikai feldolgozását még nem jelentették be, de le merném fogadni, hogy hamarosan ezt is be fogják jelenteni. A produkció az azonos című 7 perces rövidfilm alapján készült, a cselekmény pedig Finnországban játszódik, pontosan azon a helyen, ahol állítólag a Télapó él. És ha már a piros ruhás, fehér szakállas kövér fickóról esett szó, hát ő is fel fog tűnni a filmben, de nem lesz olyan barátságos, mint a mesékben. Az előzetes erre látható.

Címkék: poszter rare exports

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932420552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.11.03. 19:24:27

Sztem eléggé kétesélyes ez a film, könnyen meg is bukhat ha éppen nem fognak elegen ilyesmire vágyni karácsonykor. Viszont én remélem, h jó lesz és, h még hozzánk is eljut még az idén.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.01.06. 15:05:25

Ez a film hihetetlen volt. Egy-két gyereknek elmenne a hite a Télapótól az biztos, de inkább a segítőitől. Marha finnek.
süti beállítások módosítása