Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eckhart a The Expatriate thrillerben

2010.11.04. 22:58 koimbra 1 komment

Aaron Eckhart leszerződött a The Expatriate thrillerre, amelynek forgatásához év elején látnak hozzá. A forgatókönyvet A.E. Amel írta, akinek eddig még egyetlen filmhez sem volt köze. Philipp Stölzlről sem hallhattunk még sokat, klippeket, reklám-és rövidfilmeket készített, legutóbb a Goethe! drámát dirigálta.

Eckhart egy volt CIA ügynököt fog megformálni, aki azt reméli, hogy rendbe tudja hozni 15 éves lányéval a kapcsolatát. Belgiumban vállal munkát, egy cégnél helyezkedik el biztonsági tanácsadóként, ám egy nap mikor megérkezik munkahelyére rádöbben, hogy a vállalat nem létezik többé. Munkatársainak hűlt helye és asszisztense pedig egy képzett bérgyilkos, aki meg akarja ölni őt és lányát. Kénytelen menekülni, meg kell bízniuk egymásban, de a lánynak ez nehezére esik, mikor rájön néhány dologra apja sötét múltjával kapcsolatban.

Eckharthoz kapcsolódó hír: a színész a Showbiz Spy kérdésére elmondta, hogy Christopher Nolan még hívta fel őt a Batman 3-mal kapcsolatban és fogalma sincs, hogy fel fogja-e egyáltalán hívni, de nem számít arra, hogy benne legyen a következő Denevérember filmben.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832424712

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A falu Konor Meklódja 2010.11.05. 07:04:00

Januárban aztán egyszer csak kiderült, hogy Feri is halhatatlan, mint a Konor Meklód, akit pár hete náluk láttunk videón. Mesélte, hogy nemrég észrevette, frankón nem öregszik. Csak úgy egyszerűen nem, és kész. Na persze nem mintha odalent nem volna va...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.11.05. 08:46:48

Jajj már megint egy összeesküvéses film :S
süti beállítások módosítása