Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.11.04. 22:12 koimbra 2 komment

Az elmúlt hetekhez képest ezúttal csak 3 új premier volt ma, egy vígjáték, egy animációs film és egy dráma került terítékre.

Terhes társaság (Due Date): Todd Phillips rendezésében Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis játsszák a két főszereplőt. Downey Jr. karaktere haza szeretne érni gyereke születésére, azonban a hazafelé vezető úton kénytelen elviselni még egy fickó társaságát.

Gru (Despicable Me): Az Universal égisze alatt készült, egy gonosz tudósról szól a történet, aki el akarja lopni a Holdat. Ám terveibe beleszól az a három árva árva kislány, akik az új apjukat látják benne. A stúdió berendelte a folytatást.

Egy komoly ember (A Serious Man): Egy éves késéssel futott be a Cohen testvérek filmje, amelyet idén két kategóriában is jelöltek az Oscaron. A sztori főszereplője egy egyetemi professzor, akit felesége elhagy, valaki ki szeretné rúgatni állásából és még testvérét sem sikerül kipaterolnia a házából.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402424562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.11.05. 00:00:28

A Despicable Me minden pénzt megér. Ilyen jó vígjátékot rég hoztak össze, természetesen a legjobbak a Minion-ok. A stáblista közben is lesz velük poén, bent kell maradni végig!!!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.05. 08:23:15

ezen a 7en 3x is moziba kéne menni, de ki bírja azt anyagilag?!
süti beállítások módosítása