Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jeremy Renner lehet Snake Plissken

2010.11.05. 21:36 koimbra 1 komment

Jó ideje szeretnék már megvalósítani a Menekülés New Yorkból feldolgozását (Escape from New York), Len Wiseman Brett Ratnernek adta át a rendezői széket,  amibe később Breck Eisner csüccsenhetett bele. A szkriptet Allan Loeb írta, ami a stúdiónak teljes mértékben elnyerte a tetszését.

Eisner egy korábbi interjúban elárulta, hogy nagyon szívesen dolgozott együtt Timothy Olyphanttal A tébolyultak (The Crazies) remake-jén és ha rajta múlna, akkor azonnal rábízná Snake Plissken megformálását. A stúdió azonban máshogy gondolkodik, ők Jeremy Rennert szeretnék megnyerni a főszerepre és tettek is egy ajánlatot a mostanában felettébb elfoglalt színésznek. Renner nem siet a válasszal, még nem mondott semmit a fejeseknek. A forgatást 2011 elejére időzítették, ám ekkor Rennernek a Bosszú Angyalai forgatásán kell részt venni, ugyanis Sólyomszemet fogja eljátszani, bár azt nem tudni, hogy a karakter mennyit fog jelen lenni a filmben.

Címkék: remake menekülés new yorkból miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002426714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Driverbiro 2010.11.07. 08:16:11

Miért kell ebből is remake-et csinálni... Lassan semmi új ötlet, csak feldolgozások orrvérzésig.
süti beállítások módosítása