Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zookeeper poszter és előzetes

2010.11.05. 11:50 koimbra 1 komment

A Zookeperben Kevin James egy állatkertben dolgozik, aki nehéz döntés elé kerül: fel kell mondania, különben elveszíti a barátnőjét. Az állatok azonban nem akarják elveszíteni szeretett gondozójukat és úgy döntenek, hogy segítenek neki, ennek érdekében megszegik azt a szabályt, miszerint nem beszélhetnek emberekkel. Adam Sandler egy majmot, Jon Favreau pedig egy medvének kölcsönzi a hangját, az oroszlán pedig Sylvester Stallone szólaltatja meg.  Frank Coraci, a Távkapcs (Click) rendezője vezényelte le a filmet. A bemutató idén októberre volt kitűzve, ám ezt átpakolták 2011 júliusára.

 

 

Címkék: poszter the zookeeper

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952425526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.11.05. 12:39:32

Hát a távkapcs az Sandler eddigi legjobb filmje volt, de ez a Zookeeper a trailer és a sztori alapján is elég gyermetegnek tűnik... Meg kicsit Éjszaka a Műzeumban koppincs szagú az egész....
süti beállítások módosítása