Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Channing Tatum II. Katalin cárnő udvarában

2010.11.06. 16:17 koimbra 1 komment

Régóta be van már tervezve a Love and Honor projekt, ám ez idáig nem igazán sikerült előrébb jutni a tervezettel. A forgatókönyvhöz 7 évvel ezelőtt látott hozzá Randall Wallace, 2003-ban még úgy volt, hogy ő maga látja el a rendezői teendőket és Angelina Jolie fogja eljátszani II. Katalin cárnőt, ám azóta sok víz lefolyt a Volgán. A filmről nem feledkeztek el, Wallace továbbra is kitart mellette, Jolie viszont már elhagyta a fedélzetet és a Disney is úgy döntött, hogy átadja más stúdiónak a lehetőséget,

Ám időközben Channing Tatumot sikerült megnyerni az egyik főszerepre. A történet Oroszországban fog játszódni, Tatum Kieran Selkirköt fogja megformálni és Benjamin Franklin küldöttségének a tagja lesz, akik azért járulnak a cárnő színe elé, hogy meggyőzzék arról, hogy ne álljon ki Anglia mellett az amerikai függetlenségi háborúban, II. Katalin szándéka szerint 20.000 orosz katonát vezényelt volna a britek megsegítésére. Ám mivel ekkoriban a kozákok lázadásával is törődni kellett, ezért a cárnő úgy határozott, hogy csak abban az esetben nem küldi katonáit harcba az angolok oldalán, ha Kieran segít leverni a kozákokat.

Wallace az AFM-en próbál befektetőket, érdeklődőket keresni filmjéhez. Úgy hírlik, hogy Anne Hathaway fogja játszani Beatrice-t, aki a cárnő udvarhölgyeinek az egyike lesz és Tatum karaktere. vele keveredik romantikus viszonyba

Címkék: miújság love and honor

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792428630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.11.06. 16:25:21

Szerintem Tatumnak nem állna jól ez a kor! A ruhák meg minden, maradjon inkább az akció,és az ilyen romantikus ill. vígjátékok mellett!
süti beállítások módosítása