Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haneke újra elővette a These Two projektet

2010.11.10. 21:28 koimbra 1 komment

Michael Haneke miután Cannes-ban megkapta az Arany Pálmát A fehér szalagért (The White Ribbon) bejelentette, hogy következő filmje a These Two dráma lesz, amiben Jean-Louis Trintignant és Isabelle Huppert fogja játszani a főszerepet. Ám miután a rendező látott egy kanadai filmet, amely pont ugyanazt a témát dolgozta fel, amit ő is akart, úgy döntött, hogy mégsem valósítja meg a projektet.

A The Playlist oldal nemrég készített egy interjút Hupperttel, aki elárulta, hogy Haneke mégis megrendezi a These Two-t, a történet az öregkori megaláztatásokról fog szólni. A színésznő azt is hozzátette, hogy Emmanuelle Riva játssza édesanyját, míg Trintignant az édesapját fogja megformálni. Egyelőre több info nem áll rendelkezésére, de Haneke rajongói bizonyára örülnek, hogy a rendező mégsem mondott le a These Two-ról, a forgatás néhány hónapon belül elkezdődik.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302439812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.11.11. 09:18:24

Haneke jó filmes, csak sokáig kell emészteni a műveit:P
süti beállítások módosítása