Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zimmer Feri 2 előzetes

2010.11.10. 22:24 koimbra 8 komment

Tímár Péternek anno valahogy jobban ment, A csapd le csacsi örök klasszikus, a Csinibabán pedig a mai napig el lehet szórakozni. Ám amit ezután csinált abból talán még a 6:3, avagy játszd újra Tutti filmen lehet ellenni, a többi azonban már nem nevezhető élvezhető alkotásnak (szerintem). Pl. a Le a fejjel! hiába akart humoros lenni, nem lett az, a Casting minden pedig nem sikerült valami jóra. Tímár idén a Zimmer Feri folytatásával jelentkezik, amiben ismét Reviczky Gábor és Pogány Judit játssza a főszerepet. A történet szerint a Fikász család egy Isten háta mögötti faluban rálelnek egy lepukkant, romos kastélyra, amit sikerült megvásárolniuk, majd felújítják. Ám vendég nem nagyon érkezik, ezért úgy döntenek elterjesztik, hogy a hely kísértetjárta és saját maguk öltöznek be szellemnek. A filmszínházakban december 2-től adják.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502440633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.11.11. 09:12:05

Én nagyon szerettem a rendező vígjátékait (melyek azért erős társadalomkritikai érzékről is tanúskodnak), de a Le a fejjel! nekem sem tetsett, és Tímár legutóbbi filmjéről sem sok jót hallottam (Casting minden)...
A Zimmer Feri meg egyenesen a legnagyobb kedvenc tőle, de egy tíz évvel későbbi folytatás már eleve nem sok jót ígér... :(

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.11.11. 09:48:46

Szerintem a Csinibaba óta nem csinált semmi jót. Mondjuk lehet, hogy 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy hány jó magyar film készült azóta. :)

a8zoli 2010.11.11. 09:56:19

elég összecsapottnak tűnik , de lehet hogy aztán kellemessen csalódok. az biztos hogy siettek mert reviczky is azt nyilatkozta hogy jövőre volt betervezve a forgatás is.

Tipca 2010.11.11. 11:54:31

Kövezzetek meg, de nekem ez az előzetes tetszett. Nem kedvenceim a magyar filmek, de van köztük jó is, a Zimmer Feri pedig örök klasszikus marad, imádtam. (Hmm, újra kéne nézni...) Érdekes ötlet ez a szellemesdi, és külön tetszik, hogy megtartották a "visszafelé lejátszást" is.

HJ77 2010.11.12. 08:57:21

Ez ritka borzalmasnak tűnik, de talán még így is jobb lesz mint a legutóbbi két filmje (Le a fejjel Casting minden).
Azok nálam már a nézhetetlen kategóriába tartoztak. Igaz hogy a Csinibaba óta készült többi filmje is épphogy csak nézhető volt. Egyszer nagy nehezen...

vrango 2010.11.12. 14:57:26

@vrango:
A trailert meg elfelejtettem megnézni... és milyen rosszul tettem!
Mert tetszett!
A stílus egyezik az első részével (bár Szarvas József új imidzsét még szokni kell) - ha az egész film tényleg ilyen lenne, nagyon örülnék!
Hamarosan kiderül... ;)
süti beállítások módosítása