Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az órák forgatókönyvírója kémthrillert rendez

2010.11.12. 17:30 koimbra Szólj hozzá!

David Hare írja a Page 8 kémthriller forgatókönyvét, majd a rendezői székbe is beleül. Harse tette le az asztalra A felolvasó (The Reader) és Az órák (The Hours) szkriptjét, amiért kiérdemelt egy Oscar-jelölést. Hare anno rendezett néhány produkciót, ám ebben az évtizedben csak Az ifjú Indiana Jones kalandjai (The Adventures of Young Indiana Jones) egyik epizódját dirigálta, remélhetőleg nem rozsdásodott be az évek alatt.

A filmre Rachel Weisz, Bill Nighy, Michael Gambon, Judy Davis és Ralph Fiennes szerződött le. Weisz egy gyönyörű rejtélyes hölgyet alakít, aki a Nighy által megformált MI5 ügynökének az életét veszélyezteti, Gambon a titkosügynökség főnöke lesz, Davis és Fiennes szerepe most még nem ismeretes. A forgatás januárban veszi kezdetét.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872444708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása