Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dead Awake előzetes

2010.11.13. 15:15 koimbra Szólj hozzá!

Nick Stahlnak minden esélye megvolt arra, hogy a Terminátor 3 és a Sin City után ne olyan filmekben kapjon szerepet, mint a Tükrök folytatása. Stahl azonban úgy tűnik, hogy nem vágyik  A kategóriás produkciókra. A színész mellett Rose McGowan és Amy Smart is feltűnik.

Stahl karaktere 10 éve próbál megoldani egy rejtélyes esetet. Megrendezi saját halálát, csak hogy lássa ki fog eljönni a temetésre. Csupán csak ketten jelennek meg: az egyik egy narkós, aki azt hiszi, hogy hősünk egy angyal, aki segíthet neki megtalálni a kiutat a drogos életéből, a másik pedig Dylan egykori gimis szerelme.  Dylan azonban rájön, hogy egyvalaki nem az, akinek mondja magát. Omar Naim, A vágott verzió (The Final Cut) thriller rendezője alkotta a filmet. 

spoiler: A filmről azt írták korábban, hogy a Jákob lajtorjára és a Good Will Hunting keveréke lesz.

Címkék: trailer thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872446376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása