Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saldana, a bérgyilkosnő

2010.11.15. 21:27 koimbra 2 komment

Na, most mondjátok azt, hogy A vesztesek bosszújában nem mutatott jól, ahogy Zoe Saldana egy konténer tetejéről útjára indított egy rakétát. A fekete szépség jövőre a Colombiana akciófilmben lesz látható, egy olyan nőt testesít meg, aki kiskorában szemtanúja volt szülei meggyilkolásának. Neki sikerül megúsznia az esetet, ettől kezdve nagybácsikája neveli, aki egy chicagoi gengszter. A rokon lelkiismeretesen teszi a dolgát, mindent megtesz azért, hogy rendesen kiképezze hősnőnket és szépen el is sajátítja  a "szakma" minden csínját-bínját. Felnővén bácsikájának segít, de azért sok figyelmet szentel arra, hogy meglelje azt a drogbárót, aki miatt szülei elhunytak.

Luc Besson kezei közül került ki a forgatókönyv és a produceri teendőket is ellátja, a rendezői feladatokkal Olivier Megatont bízta meg, aki A szállító harmadik részét (The Transporter 3) is levezényelte. Michael Vartan is feltűnik a produkcióban, ő az Alias sorozatban bizonyított.

Címkék: képben colombiana

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642451153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.11.16. 14:45:45

Saldanán kívül minden rosszul hangzik. Mondjuk hangzani lehet, hogy ő is, de ahogy kinéz...

HJ77 2010.11.17. 13:07:06

Hú, ez nagyon rosszul hangzik. Luc Besson rendezőként ugyan jó filmeket csinált, de forgatókönyvíróként és producerként bizony összehozott már jó néhány gyatra darabot. Olivier Megaton meg csak azzal büszkélkedhet eddig, hogy a Szállító 1. és 2. része (amik ugyan agyatlan, de szórakoztató akciófilmek voltak) után megcsinált egy értékelhetetlen 3. részt
süti beállítások módosítása