Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pán Péter, a gyerekrabló

2010.11.22. 19:11 koimbra 3 komment

Ben Hibon svájci rendezőről eddig keveset hallhattunk, de lehetséges, hogy hamarosan megjegyezzük a nevét. A Harry Potter újabb részében Hermione előadja a The Tale of The Three Brothers történetet, ami a Halál ereklyéiről szól és ezt a jelenetet animációs formában láthatja a közönség, a szcénát maga Hibon készítette. A direktor megkapta a következő feladatot, megrendezheti a régóta halogatott Pan fantasy akció-thrillert.

A forgatókönyv Ben Magid tollából származik és utoljára négy éve hallhattunk a projektről, akkor Guillermo del Toro melegítette a rendezői székbe. A film Pán Péter klasszikus történetét veszi alapul, bár jelentőség átírták a cselekményt, a Pan az eredeti mű egy sokkal komorabba sötétebb verziója.  Ebben Hook kapitány a hős, aki korábban nyomozóként tevékenykedett és  Pán Péter után veti magát, aki gyerekeket rabol.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382466182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.11.22. 19:46:16

Jól hangzik, a három testvér sztorija miatt pedig még várósabb a 7. rész :)

Mese92 2010.11.22. 21:46:08

Ez a Pán Péter dolog beteg, de jóóó :D sose szerettem ezt a "nem akarok felnőni" kölyköt.

Olyan rég olvastam már a HP7-et, hogy nem is emlékszem rá :( De majd valamikor felelevenítem.

I3eni 2010.11.22. 21:52:12

A játék verzióba elmesélődött a történet egy animációt során, amit Luna apja mesélt el. Nem volt rossz.
süti beállítások módosítása