Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwarzenegger nem azzal foglalkozik, hogy visszatérjen Hollywoodba

2010.11.22. 15:57 koimbra 2 komment

Arnold Schwarzenegger évekig Kalifornia állam kormányzójaként ténykedett, ám ezt a tisztet immáron Jerry Brown tölti be. Szóval joggal várhattuk volna olyasféle  bejelentést, hogy Schwarzenegger visszatér Hollywoodba és elvállalt egy főszerepet valamelyik produkcióban. A The Guardian fel is tette a nagy kérdést az egykori Mr. Olimpiának, aki elmondta, hogy jelenleg a globális felmelegedés ellen küzd.

"Jó lenne, ha teljesen erre tudnék koncentrálni. A teendőim listáján ez mindenképpen az első öt helyen benne lenne. De ebben benne lehet még a show-business vagy hogy visszakerüljek az üzleti életben." - mondta Schwarzenegger

Egyelőre hivatalosan Schwarzenegger még nem vállalt el egyetlen szerepet sem, de mivel a színész-politikus jó kapcsolatokat ápol néhány emberrel az Álomgyárban nem lenne nehéz visszatérnie a filmek világába. A Két tűz között folytatása már biztos nem fog megvalósulni, de Sylvester Stallone szeretné egykori konkurensét viszontlátni The Expendables 2-ben. De elképzelhető, hogy Schwarzeneggernek nem hiányzik a színészkedés és a továbbiakban a politikai életben próbál érvényesülni.

Szép dolog, hogy ennyire szívén viseli a bolygó sorsát és foglalkozik a környezetünkkel, de azért remélem, hogy bokros teendői mellett azért még bevállal egy-két főszerepet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462465741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2010.11.22. 21:23:49

Akcióhősnek túl öreg. Inkább ne égesse magát.

Rolee83 2010.11.23. 05:03:14

Én is remélem, hogy még odateszi magát! És attól, hogy öreg még csinálhatnak vele jó filmeket, nem feltétlenül kell neki rohangálni, verekedni, stb. Jó példa a Gran Torino vagy a Harry Brown, ott is az öregek tesznek rendet! :)
süti beállítások módosítása