Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Másnaposok 2 története és egy kép

2010.11.24. 18:10 koimbra 8 komment

Végre kiderült, hogy miről fog szólni a Másnaposok 2 és még egy hivatalos kép is kikerült a netre. Phil, Stu, Alan és Doug, a négy jó barát az egzotikus Thaiföldre utaznak. Az las vegasi felejthetetlen legénybúcsú után Stu egy visszafogottabb úgymond elő esküvői bulit szervez. Azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezték. Álmodni se mertek volna arról, ami Bangkokban velük történik.

A főbb szerepeket ismét  Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha játsszák, de Mike Tyson és Ken Jeong is újra feltűnik és Liam Neeson is cameozik. A rendezői székből Todd Phillips osztogatta az utasításokat.

Címkék: képben sequel the hangover the hangover 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272470850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.11.24. 21:27:22

Bárcsak lenne már bemutató napja:)

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.11.24. 23:00:16

Már az első is felháborítóan együgyű és primitív volt. Kb. 12-14 évesen illene röhögni azon a filmen, és mit látok? Meglett férfiak nyerítve röhögnek, és társaságban mesélik milyen jó film.
Most pedig még amcsi földet is elhagyják sokat próbált főhőseink, hogy minél több, sztereotípiáktól roskadozó, eszméletlenül vicces pillanattal ajándékozzanak meg minket ebben az örült road movie-ban.
Nagyon várós - soha után valamikor.
Persze ne legyen igazam, de azt hiszem nem ez lesz pozitív csalódásaim netovábbja.

Đaermon85 2010.11.25. 08:24:13

Az utóbbi évek legjobb vígjátéka volt az első rész!
Jó lenne ha jönne már ez is :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.25. 09:35:25

@Nostro: Messze nem olyan jó, mint amekkora a hype körülötte, de nem is olyan rossz, mint ahogy te leírtad, sztem.
Sima tinivígjáték, csak nem tiniknek, hanem 20as, 30as korosztálynak...
Meg talán, kicsit, mindenki ilyesmi legénybúcsút akar...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.11.25. 09:55:37

@Nostro: Az alapötlet marha jó, kivel nem fordult elő, hogy másnap a haverjaival másnaposan üldögélt és próbálták visszaidézni mi történhetett előző este. Csak itt még rá is tettek néhány lapáttal.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.11.25. 10:48:53

@koimbra: @doggfather: Igen, jó az alapötlet, valóban remek dolgokat lehet kihozni belőle. Ráadásul sok férfi vágya egy kőkemény legénybúcsú. De azért nehogymár csendbe vagy röhögve fogadjunk el egy ilyen vérszegény lehetőséget amit a Másnaposok nyújt. Tipikus példája annak, hogy az emberek torkán (szemén, fején) bármilyen együgyű, slendrián kivitelezésű valamit le lehet tolni, ha elhitetjük vele, hogy az zseniális. Ezt tetézte még a zombi módjára viselkedő és gondolkodó tömeg önhipnózisa a film minőségét illetően.
George A. Romero zombi metafórája az agyatlan tömegre és annak viselkedésére...nos, az tényleg zseniális.
Bocs, de ahogy ezekre a filmek reagálni tudnak tömegek az nagyon fel tud bosszanta...nem is... inkább fel tud ba..ni :)

HJ77 2010.11.25. 11:34:05

Az első része baromi jó volt. Kevés filmen röhögtem ennyit moziban, (talán csak a Trópusi viharon). A végén amikor meg bejöttek a képek, na ott már folyt a könnyem.
@Nostro: Amikor beültem rá, nem olvastam róla semmit, csak egy előzetest néztem meg (tehát nem hitették el velem hogy zseniális). A moziban mi hárman ültünk, meg talán még öt ember, (szóval nem volt agyatlan tömeg), és én mégis eszméletlenül jól szórakoztam. Zombi vagyok-e?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.25. 14:14:47

Én is aznap láttam, mikor amcsiban bemutatták, és tetszett, nem azután, hogy kikiáltották bitang jónak...
süti beállítások módosítása