Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Potter visszatért, Machete öldös

2010.11.25. 21:03 koimbra 4 komment

Megérkezett a Harry Potter következő része, szinte biztos, hogy az emberek többsége erre fog beülni, de e mellett azért akad még néhány új bemutató is.

Harry Potter és a Halál ereklyéi - I. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1): Voldemort visszatért, Harry, Ron és Hermione pedig a horcruxok után vetik magukat. Az epikus finálé első része.

Machete: Robert Rodriguez a Grindhouse egyik ál-előzetese alapján készítette a filmet, Danny Trejo játssza a kemény mexikóit, akit felbérelnek egy gyilkosságra, de átverik, ő azonban visszavág. Robert De Niro, Steven Seagal, Jessica Alba, Michelle Rodriguez és Don Johnson is látható az akciófilmben.

Poézis - Mégis szép az élet (Shi/Poetry): Dél-Koreai dráma. Mija Yanga egy öregasszony, aki két férfinek is a gondját viseli. Az egyik egy agyvérzést kapott idős ember, a másik pedig az unokája.

Érzéki csalódás (Ilusiones ópticas): chilei-francia-portugál vígjáték. Egy mérnőkről, egy biztonsági őrről és egy eddig vak férfiről szól  a film.

Szerelmes lettem (Io sono l'amore): Olasz dráma. Egy gazdag srác éttermet szeretne nyitni barátjával, akivel kicsit összezörren mikor viszonyba keveredik édesanyjával. Az egyik főszereplő Tilda Swinton.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462473508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2010.11.26. 09:34:47

Remélem most már tényleg kinyiffan ez a Potter gyerek.

Mese92 2010.11.27. 09:56:35

Én régen nagyon rajongója voltam a HP-nek, már a premieren ott voltam, de most meg fel se tűnt, hogy itt a HP7 első fele. Szerintem csak dvd-n lesz nézős.

I3eni 2010.11.28. 12:11:49

J.K.Rowling írónő - bár az epilógusban lezárta a sztorit - azt mondja, még nem biztos benne, hogy soha nem fogja folytatni a szemüveges varázslótanonc történetét.

"Azt hiszem, már lezártam, de nem mondom, hogy soha nem folytatom, mert nem tudom. Valahányszor azt mondtam életemben, hogy soha nem csinálok többé valamit, egy éven belül biztosan megtettem. Ezért inkább nem hajtogatom, hogy vége."

Rowling egyébként annyit keresett a filmekkel és a könyvekkel, hogy mára már gazdagabb az angol királynőnél, a főszereplő, Daniel Radcliffe pedig Harry és William hercegnél is.

-mosaicTV
süti beállítások módosítása