Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rapace a Babycall norvég horrorban

2010.11.25. 21:16 koimbra 1 komment

Noomi Rapace mielőtt még betette volna a lábát Hollywoodba a norvég Babycall horrort letudta, a produkció 2011 elején kerül a mozikba. A rendezői poszton Pål Sletaune, a Ponyvalevél (Budbringeren) alkotója tevékenykedett.

A történet szerint Anna és 8 éves kisfia egy tanúvédelmi program keretein belül egy hatalmas apartmanba kerülnek. A nő mindenképpen szeretné szemmel követni gyermekét, ezért vásárol egy babafigyelő rendszert. Hamarosan furcsa zajok ütik meg a fülét, fiának pedig lesz egy furcsa új barátja, aki minden páratlan órában feltűnik és úgy tűnik, hogy neki a ház összes ajtajához van kulcsa.

Rapace jelenleg a Sherlock Holmes 2 munkálatain vesz részt, játszani fog a The Last Voyage of Demeter horrorban és elképzelhető, hogy az Alien előzményfilmekben is láthatjuk őt.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792473542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2010.11.26. 09:37:42

Hátha lessz egy új csillag a filmek világában.Egyelöre inponál a csaj,hogy nem a Hello Kitty müfajt képviseli.
süti beállítások módosítása