Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a Pink Floyd számából

2010.11.29. 11:44 koimbra 1 komment

Andy Harries, A királynő (The Queen) producere filmet tervez a Pink Floyd közismert számából, az 1979-ben megjelent Another Brick in the Wallból. A projekt nem az Alan Parker által rendezett 1982-ben bemutatott Pink Floyd: A fal (Pink Floyd The Wall) alkotás remake-je lesz.

Harries úgy írta körül, hogy a film a Rocksuli (School of Rock) és a Holt költők társasága (Dead Poets Society) keveréke lesz. A producer Alan Renshaw énektanárról forgattatna filmet, az úriember a 70-es évek végén Észak-Londonban egy állami iskolában dolgozott és osztályának megtanította a klasszikussá vált dalt. Az igazgatóságnak azonban nem volt ínyére a dolog, ezért a férfit kirúgták állásából.

A forgatókönyvet Steve Thompson írja, akinek ez lesz az első ilyen munkája a filmiparban. Ugyanakkor az talán csöppet hátráltathatja a produkciót, hogy Harries egyelőre még nem tudta a szám jogait.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542480821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikodémus 2010.11.29. 15:55:10

Hát, ezt nagyon jól kell megcsinálni, hogy méltó legyen a Floydhoz... Erős társadalomkritikus drámát tudnék elképzelni, különös, sötét hangulattal (na meg PF-zenével ;-).
süti beállítások módosítása