Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Richard Kelly animációs formában folytatná A Káosz birodalmát

2010.11.29. 19:46 koimbra Szólj hozzá!

Richard Kelly nemrég tiszteletét tette a Smodcastle-ben, az ötven ülőhellyel rendelkező épület Kevin Smith tulajdonában van. Kellyt Smith hívta meg, mivel levetítette A Káosz birodalmát (Southland Talest), de előtte még jó másfél órán keresztül beszélgettek. Szó esett Kelly gyerekkoráról, arról, hogy miért lett rendező. A csevej egy pontján Kelly megemlítette, hogy egy nap tető alá tudja hozni A Káosz Birodalma előzményeit taglaló képregények animációs filmváltozatát. Angolul tudók ide kattintva hallgathatják meg Smith és Kelly diskurálását.

A film elég kevés embert érdekelt, a mozikban világszerte csupán 374 ezer dollárt termelt. "Tudom, hogy túl sokat akartam és nem tudtam megvalósitani, amit szerettem volna. Tudtam, hogy az emberek nem fogják megérteni A Káosz Birodalmát, csak akkor, ha elolvassák a képregényeket. De valószínű, hogy akik letudták a filmet azoknak csak az 5 %-a fogja kezébe venni a képregényeket. A mai napig úgy érzem, hogy a film befejezetlen maradt és amíg arra nem kényszerülők, hogy  kerekesszébe üljek légzőkészülékkel a kezemben, addig arra fogok törekedni, hogy ezekből a képregényekből összehozzak egy alacsony költségvetésű animációs filmet. Azt szeretném, ha úgy festene, mint a Libanoni keringő (Waltz with Bashir) vagy mint az Animatrix.  Még most is azon gondolkodom, hogy miképp tudnám elmondani A Káosz birodalmát 6 fejezetben, mivel szerintem így az emberek számára is nagyobb értelmet nyerne és újraértékelnék magukban a filmet és megértenék azt. " - mondta Kelly

A Káosz Birodalma tartalma: 2008-ban járunk. Éppen végetért a III. világháború. Los Angeles szociális, ökonómiai és környezeti katasztrófa küszöbén áll. Boxer Santaros a paranoiás és skizofrén sztár harcos amnéziában szenved és újra meg újra a jövőbe képzeli magát. Élete összefonódik a pornósztár Krysta Kapowski életével, aki saját TV valóság show-t indít.

Címkék: miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282481990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása