Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dunst leszerződött Moretz mellé a Hickbe

2010.11.30. 11:14 koimbra 4 komment

Kirsten Dunst leszerződött a Hick indie filmbe Chloe Moretz mellé, a produkciót Derick Martini fogja rendezni. Az alkotás Andrea Portes regényén alapszik, Moretz egy  Luli nevezetű 13 éves nebraszkai csajt fog eljátszani, akinek az apja és anyja egy nap lelép és  magára marad. Luli erre fogja a Smith & Wessonját és Las Vegas felé veszi az útját. Megismerkedik a kokainfüggő Glendával (akit Dunst fog megformálni) és közösen tervezgetnek egy bankrablást. Azonban feltűnik Eddie, akivel Luli az útja alatt ismerkedett még és megerőszakolja a lányt. Ám Luli ezt nem hagyja annyiban és Glendával kegyetlen bosszút eszelnek ki. Eddie szerepét Colin Farrellre szerették volna bízni, azonban ő kénytelen volt nemet mondani, mivel eléggé elfoglalt.

Christian Taylor producer a Playlistnek azt mondta, hogy Terrence Malick Sivár vidéke (Badlands) és Peter Bogdanovich Papírholdja (Paper Moon) lebeg a szemük előtt a Hick kapcsán, a soundtrack pedig a 80-as évek számait fogja tartalmazni. Hozzátette, hogy Moretz karakterét leginkább Jodie Foster fiatalabb éveiben játszott szerepeihez lehetne hasonlítani és lesz benne néhány olyan jelenet, ami igen érzékenyen fogja érinteni a közönséget. Taylor szerint, ha minden jól megy, akkor Moretz igen sok díjat bezsebelhet.

Címkék: miújság könyvből film hick

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892483185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.11.30. 11:29:50

Ezt a csajt baromira nem bírom. :P A Pókemberben kifejezetten rühelltem.

Krumplicukor1987 2010.11.30. 21:02:41

Én meg nagyon bírom :)
Tehetséges is, és iszonyat bájos pofija van :)

Mese92 2010.11.30. 21:05:26

Nem rossz színésznő, abban az Anne Rice filmben nagyon tetszett. MJ-nek tényleg nem volt jó választás.

vrango 2010.12.01. 09:26:46

Ez a producer kicsit korán szik a medve bőrére...
mindenesetre és bírom Kirsten Dusnt-ot, Sofia Coppola filmjeiben pl., de a Makulátlan elmé-ben is nagyon jó volt (meg az Interjú...-ben, ofkoz).
A Badlands meg eleve rulez, szóval jöhet a film...:D
süti beállítások módosítása