Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jimmy Kimmel show - jó pár színész cameójával

2010.11.30. 18:00 Elanor_ 5 komment

 

Egy kis poén kedd estére.

Angolul tudók előnyben, de azoknak is érdemes megnézniük az alábbi videókat, akik nem értik tökéletesen a nyelvet. A sztori röviden: a videóban a Jóképű Férfiak Klubjának rendes gyűlését kísérhetjük figyelemmel, amelynek Jimmy Kimmel az elnöke. Az ülésen páran új tagokat ajánlanának, de az Elnök minden javaslatot leszavaz. Egyre nő a feszültség (amit még Lenny Kravitz sem tud oldani), míg végül az is felmerül, hogy egyáltalán Kimmel érdemes-e az elnöki posztra... merthogy még szerelme, Ben Affleck szerint sem jóképű. 

 

 

Hogy pontosan hogy jön a képbe cuncimókus Ben Affleck és az ördögi Matt Damon, ahhoz két kis előzményvideó tartozik, amiket biztosan sokan láttak már közületek:

Jimmy Kimmelt annak idején a barátnője, Sarah Silvermann tréfálta meg ezzel, mire Kimmel válasza ez volt... amihez meg csak annyi magyarázat, hogy Affleck Damon legnagyobb spanja (ugye moziaddiktoknak ez nem újdonság?). :) 

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582478815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.30. 18:42:54

Ez bitang jó, még Barney hiányzik belőle a HIMYM-ből... :D:D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.11.30. 21:11:52

Én már régen is jót mulattam ezen Damon-Kimmel-Affleck videókon. Ám ezt a jóképű fickók társaságát csak nemrég láttam, mikor mutattad:D Nagyon remek és a végén azért úgy tűnik, hogy Damon és Kimmel kibékült:)
Vagy volt egyáltalán balhé?

monana 2010.11.30. 21:53:44

Ezt az idei Oscar elé csinálták, és igazából Damon és Kimmel haverok, csak mű balhé volt.
Kimmel többször meghívta Damont a müsorába, de amikor Őt szólítoták Kimmel mindig szólt, hogy bocsi, de kifutottak az adás időből. "We are not time"
www.youtube.com/watch?v=KcOmlF_SQ1c

Elanor_ 2010.11.30. 22:04:26

ez csak poén, sosem balhéztak. :)

heroldoftheda 2010.12.01. 00:18:14

Sting mekkora már benne:DDDDDDD
I got lost in my own eyes:DDDDD

Meg John az Office-ból is. Barney-t én is hiányolom, de nem mint NPH hanem mint Barney.
süti beállítások módosítása