Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Animációs film lesz a The Clockwork Girl képregényből

2010.12.01. 11:53 koimbra Szólj hozzá!

Megfilmesítik Kevin Hanna és Sean O’Reilly képregénysorozatát, a The Clockwork Girlt, a rendezői teendőket Kevin Konrad Hanna fogja ellátni. Az úriembernek ez lesz az első ilyen munkája, ám már dolgozott animációs alkotásokon, a Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles és a Max Steel sorozatokon animátorként munkálkodott, a Meet the Robinsons és a Chicken Little: Ace in Action számítógépes játékokból pedig művészeti rendezőként vette ki a részét.

A történet egy egy robotlányról szól, akibe megalkotójának sikerül életet lehelnie. Ezután felfedezi a világ csodáit és találkozik egy mutáns fiúval, akivel összebarátkozik. A bizarr duó megpróbálja megakadályozni, hogy a világ megsemmisüljön.

Alexa Vega, Carrie-Anne Moss, Brad Garrett, Jesse McCharty kölcsönzik a hangjukat a figuráknak, bár ez minket nem érint, mivel szinte 100 %, hogy majd szinkronosan vetítik nálunk.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702485639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása