Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bay reklámfilmet rendez, Roberts csak mosolyog, Bacon pedig Bacon rajongót játszik

2010.12.02. 15:21 koimbra 2 komment

A 3D új rajongója, Michael Bay rendezte az alábbi Victoria' Secret reklámot. Fehérneműben mászkáló csajok, angyalszárnyak, rózsák, fehér lovon látható nő és természetesen sok lassítást. Sehol egy naplemente vagy egy helikopter!! Mi történt? Remélhetőleg nem beteg a tisztelt Rendező Úr!

Julia Robertst egy olasz reklámfilmbe hívták, ahol a Lavazza kávét kellett népszerűsíteni. A színésznőnek nem kellett más tenni, mint belekortyolni a fekete nedűbe és szélesen mosolyogni, még csak meg sem kellett szólalnia. És ezért másfél millió dollár ütötte a markát.

 

Kevin Bacon pedig Logitech Revue kedvéért vállalta el az alábbi rövid szereplést. A színész Kevin Bacon rajongót játszik

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672488603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.12.02. 18:14:57

Meg tudnám bocsátani Bay-nek, ha ezentúl csak ilyeneket rendezne. Bár vártam, hogy a végén kiderüljön: minden lány valójában transformer, mint Isabel Lucas a TF2-ben.

Rolee83 2010.12.02. 22:12:52

Jól sikerült, a csajok meg egyenesen zabálni valók!! :P
süti beállítások módosítása