Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Itt a Zimmer Feri folytatása

2010.12.02. 22:27 koimbra Szólj hozzá!

Három filmet mutattak be ma, Kathierine Heigl Josh Duhammel próbál romantikázni, megérkezett a Zimmer Feri 2 és a Disney új animációs filmje.

Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled): A Disney 50. animációs filmje klasszikus történetet mesél el. Aranyhaj bezárva éldegél egy hatalmas toronyban, míg egy nap egy bandita pont ott keres menedéket, majd együtt vágnak bele az előttük álló kalandokba.

Zimmer Feri 2: A Fikász család hozzájut egy alaposan leamortizált balatoni kastélyhoz, céljuk az, hogy némileg felújítsák és szobakiadással foglalkoznak. Úgy próbálják javítani az üzletet, hogy elhíresztelik, hogy a hely kísértetjárta.

Ilyen az élet (Life as We Know It): Josh Duhamel és Katherine Heigl karaktere a filmben nem kedveli egymást, ám mégis kénytelenek valahogy kijönni egymással, mikor közös ismerősük elhalálozik és nekik kell felvelniük annak gyerekét.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122489456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása