Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fox égisze alatt forgatják a The Three Stooges vígjátékot

2010.12.03. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly tavasszal jelentették be, hogy remake lesz a The Three Stooges vígjátékból, a rendezői poszton a Farrelly testvérek dolgoztak volna, míg a kamera előtt Sean Penn, Jim Carrey és Benicio Del Toro szórta volna a poénokat. Nem sokra rá Penn lelépett, mivel családjával akart lenni egy ideig, majd később visszatért a produkció fedélzetre. Nem is oly rég viszont Carrey dobta be a törülközőt, mondván, hogy szerinte nem lesz semmi a tervezetből.

Ám úgy tűnik, hogy mégis meg fog valósulni a film, a Fox vette szárnyai alá a remake-et és március 14-re ki is tűzték a forgatás kezdetét. A Farrelly fivérek továbbra is érdekelteka  rendezésben, de Penn, Carrey és Del Toro helyett más színészeket fognak szerződtetni.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782490171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása