Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bigelow a Triple Frontier előtt egy thrillert szeretne leforgatni

2010.12.06. 11:11 koimbra Szólj hozzá!

Az Oscar-díjas rendezőnő Kathryn Bigelow és Mark Boal forgatókönyvíró egy thrillert szeretnének elkészíteni, mielőtt még hozzálátnak a Triple Frontierhez. Egyelőre még egy stúdió se csapott le az ötletükre, de a duó éppen azon van, hogy érdeklődőket találjanak a tervükhöz és minél hamarabb hozzáláthassanak a forgatáshoz. Ennek történetéről most még nem tudni sokat, annyi ismeretes, hogy egy olyan valós történeten alapszik, ami nyomtatott formában is megjelent és a cselekményben kommandósok is feltűnnek.

Elképzelhető, hogy a projekt a Held by the Taliban, ami  David Rohde  Months, 10 Days in Captivity cikksorozatán alapszik. Már korábban is felmerült, hogy Bigelow filmet kész ebből. Ebben az író az afganisztáni megpróbáltatásait meséli el, ugyanis a tálibok elrabolták, miközben éppen egy olyan könyvön dolgozott, amely a térséget mutatta volna be. Csakhogy kommandósok nem igazán szerepeltek a cikkben, ám nem kizárt, hogy Boal azért beleírta őket a szkriptbe.

A Triple  Frontier munkálatai pedig ősszel indulnak, Tom Hanks már elkötelezte magát a film mellett és Johnny Depp is érdeklődik az egyik szerep iránt, bár áprilisban a Dark Shadows forgatásán lesz jelenése, majd a The Lone Ranger-hez lát hozzá, így elképzelhető, hogy a színész mégsem lesz benne Bigelow filmjében. Paraguay, Argentina és Brazília hátarai körül zajlik majd az alkotás cselekménye, ahol az Igazu és a Parana folyók összefutnak. Ezt a helyet a hatóságok nehezen tudják ellenőrizni, így kiváló teret biztosít a bűnözőknek.

 

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr752496630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása