Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.12.09. 16:02 koimbra 1 komment

Három új filmet vetítenek mától a magyar mozik, kaptunk egy fantasy folytatást, egy akció-vígjátékot és egy bosnyák drámát.

Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja  (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader): A Narnia harmadik része Michael Apted rendezésében készült, egy nappal hamarabb láthatjuk, mint az amerikaiak. Az előző részekben megismert gyerekek visszakerülnek Narnia földjére, pontosabb óceánjába. A Hajnalvándor veszi fel őket, amelyek Caspian herceg is utazik és a régóta eltűnt 7 nemest kutatja.

Red: Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Morgan Freeman, Brian Cox és Karl Urban játssza a főszerepet ebben a képregényfeldolgozásban, amely könnyedebbre sikeredett, mint Warren Ellis alapanyaga. Willis egy nyugdíjas bérgyilkost játszik, akit ki akarnak nyírni, ezért néhány egykori ügynökkel szövetkezve próbálja kideríteni, hogy mi lehet a háttérben. Erről már írtam.

Call Girl (Slovenka): 2009-es  szlovén-német-szerb-horvát-boszniai filmdráma.  Aleksandra kuncsaftja egy európai-parlamenti képviselő, aki túl sok Viagrát kap be a találka előtt, és holtan nyúlik el Aleksandra lábai előtt. Aleksandrát, a call girl-t keresi fél Ljubljana. (port.hu).

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632504618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.12.10. 08:03:49

A Narnia 3 érdekelne, de valószínűleg dvd-n lesz már csak nézős. Mint már hangoztattam, könyvben nem volt rossz (jobban tetszett, mint a Caspian hercege) de nem volt igazán izgi, az előzetes alapján a film jobb lesz.
süti beállítások módosítása