Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eisenberg a Free Samlpes-ben

2010.12.11. 12:06 koimbra Szólj hozzá!

Jesse Eisenberg is jó úton halad, hogy egyre többen ismerjék meg a nevét és egyre többen ismerjék el tehetségét. A Zombieland, az Adventureland – Kalandpark és A közösségi háló (The Social Network) főszereplője leszerződött a Free Samples dramedyre.

A projekthez korábban már megnyerték Jess Weixlert, aki a Mély harapásban (Teeth) borzolta a kedélyeket. A szőkeség az alkotásban barátjánál helyezkedik el, miután a jogi egyetemről eltanácsolják. Az állás eléggé idegörlő számára és azon tűnődik, miképp tudná jobbá tenni az életét. Ezen kívül még egy srác (Eisenberg) is csapja a szelet neki, akit egy este ismert meg, de alig emlékszik rá.

A forgatókönyvet Jim Beggerly és Jason Ritter vetették papírra. Utóbbi írta a Charlie Banks: Az élet iskolája (The Education of Charlie Bansk) szkriptjét is, amiben Eisenberg játszott. A produkciót Jay Gammill vezényli le.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92508656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása