Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Limitless előzetes - Előnyök és mellékhatások

2010.12.16. 23:49 koimbra Szólj hozzá!

Bradley Cooper egy lecsúszott írót játszik, de egyszerűen elhagyta az ihlet és kissé lecsúszott. Majd egy nap kap egy pirulát és minden megváltozik. Hirtelen mindent világosan lát, könyvét is befejezi, minden csodás, dől a lé. Csakhogy a gyogyónak mellékhatása is van, emlékezetkiesés és egyéb hasonló apróságok. Cooper mellett Robert De Niro, Abbie Cornish és Anna Friel is látható lesz. Amerikában március 18-án mutatják be a thrillert. A pirulának egyébként létrehoztak egy viral site-ot is, azt itt lehet megnézni: http://theclearpill.com/

Neil Burger legutóbb a The Lucky Ones kevés figyelmet kapott drámát készítette, előtte pedig A mágust (The Illusionist) alkotást tette le az asztalra. Azt hiszem ezek után reménykedhetünk, hogy ismét jó filmmel örvendeztet meg minket.

Címkék: előzetes poszter thrillerelőzetes limitless

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872520675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása